Een tussenpersoon die strikt wordt gecontroleerd door de EU en CySEC.

Dit wereldwijde online handelsplatform heeft een zeer handige klantenondersteuningsdienst die toegang biedt in 20 verschillende talen. Het is het goedkoopste online handelsplatform dat ooit heeft bestaan met een eerste betaling voor een bedrag van $10. Elke nieuwkomer heeft de mogelijkheid om een gratis proefaccount aan te maken. Om dit te doen, moet u op de knop "Account" klikken. Dan moet u uw privégegevens invoeren. Als u direct op dat moment geld wilt gaan verdienen, klikt u gewoon op "Begin met handelen".

Deposito's zijn eenvoudige financiële tools om te gebruiken. Ze omvatten marktindices, aandelen, ruilgoederen, geldvariëteiten. Nieuwe deelnemers zouden aan deze optie moeten beginnen met het gebruik van geldvariëteit paren, omdat ze gemakkelijk te monitoren zijn en om winst van te maken.

Op de onderstaande foto ziet u een voorbeeld van USD en EUR gebruik.

 

 

Om de optie vervaldatum te kiezen, de tijd dat uw marktplaats wordt onderhouden (een paar seconden - vijf maanden), moet u op de EUR/USD knop drukken. Deze tijd is meestal afhankelijk van het handelsdoel van de optie-deelnemer en de hoeveelheid geld die hij/zij in de markt zet. Met de hulp van Dollar en Euro kunt u bijvoorbeeld eenvoudig marketing doen, omdat hun tarieven niet worden blootgesteld aan voortdurende wijzigingen en ze eenvoudig te controleren zijn. Om deze reden nemen we dus een beslissing over de vervaldatum van 5-60 minuten.

Als u echter voor US Dollar en BTC hebt gekozen, raden we u aan om 15 minuten te kiezen omdat de koersen van de bovengenoemde valuta's voortdurend worden gewijzigd.

 

Uw eerste geld storten

 

 

De bovenstaande afbeelding demonstreert de variant van de eerste investering. Onze eerste investering was $400. Na het kiezen van de hoeveelheid geld, berekende het instrument van de optie $364. Maar in de situatie van falen hebben we een risico om $400 te verliezen.

 

Kies uw fortuin

De laatste stap is de noodzaak om een beslissing te nemen over uw fortuin. U hebt twee varianten: in de situatie dat u zeker bent van uw succes, kunt u "Omhoog" kiezen, maar als u niet zeker genoeg bent, kunt u beter "Omlaag" kiezen. We kozen voor "Omhoog" omdat de EUR en USD hoop voorspelden.

Op het moment dat de vervaldatum komt, zult u ontdekken of u gewonnen of verloren hebt. Onthoud dat als u wint, u zowel uw aanbetaling als uw winst ontvangt. Als u verliest, ontvangt u alleen uw eerste betaling.

Dus zijn we er zeker van dat deze agent het beste online handelsplatform ooit voor beginners verstrekt, omdat het heel gemakkelijk is om mee te handelen. Echter, elk werk vraagt om ervaring om te slagen, dus het kan weinig tijd kosten om professionele vaardigheden op dit gebied te krijgen. Om dit zo snel mogelijk te doen, moet u de prijsbewegingen van aandelen permanent volgen. Bovendien vereist succes veel oefening.

 

 

SIMPEL EN BETROUWBAAR
GELD OPNAME
PayPal
Neteller
Skrill
Mastercard
Visa
Sofort Direct