Crypto valuta - handel met IQ Option Nederland

Dit betekent dat je niet kunt wachten op salaris om de rekeningen te betalen, je kunt reizen en van het leven genieten. Maar veel mensen zijn bang om iets nieuws te proberen en vooruitzichten op te geven. Welnu, hierdoor kunnen actieve individuen meer verdienen.

IQ Option cryptocurrency-handel

Financiële onafhankelijkheid geeft je echte vrijheid. 

De wereld biedt ons veel kansen, en crypto valutahandel is daar een van. Als u de nuances van het proces kent en elke situatie zorgvuldig analyseert, kunt u grote winsten maken. Investeer in cryptocurrency - Het maakt niet uit waar u bent: in Amerika, Azië, Australië of Nederland wacht u financieel succes met crypto valuta-handelsplatform IQ Option.

Begin met handelen bij een betrouwbare handelaar
Begin met handelen bij een betrouwbare handelaar

Kryptovalutaer er tilgængelige på IQ Option

 • Tron (TRX)
 • Dash (DASH)
 • Bitcoin (BTC)
 • Ripple (XRP)
 • Eos (EOS)
 • Bitcoin cash (BCH)
 • OmiseGo (OMG)
 • Ethereum Classic (ETC)
 • Litecoin (LTC)
 • Ethereum (ETH)
 • ZCash (ZEC)
 • Qtum (QTUM)

Voordelen van crypto valutahandel met IQ Option

Valutahandel op de beurs wordt al tientallen jaren gebruikt als hulpmiddel om te verdienen, maar sinds 2013 is het vooral populair geworden. Dat komt omdat het IQ Option handelsplatform dit jaar is geregistreerd. Sinds zes jaar is het bedrijf echt populair geworden dankzij een grote lijst met voordelen:

 • Eenvoudige registratieprocedure en een intuïtieve website met uitstekende bruikbaarheid;
 • Het is eenvoudig om bij IQ Option handelaar te worden - de minimale storting is $ 10, en de minimale transactiebedrag is $ 1;
 • Dag en nacht werken. De IQ Option exchange sluit nooit, waardoor u op elk gewenst moment kunt werken; 
 • Bij het aanvullen van een account wordt geen extra commissie in rekening gebracht;
 • Voor het gemak heeft de website een gedeelte over het gebruik van crypto valuta;
 • Hoogwaardige bescherming van persoonlijke gegevens en fondsen tegen oplichters; 
 • Mogelijkheid om het schema voor uzelf aan te passen door de nodige signalen en indicatoren in te stellen;
 • Een breed scala aan handelsmogelijkheden: contracten voor verschil, digitale opties, enz.; 
 •  De mogelijkheid om een ​​premium account te kopen en extra opties te krijgen.

Crypto valuta beschikbaar voor handel in IQ Option

Tegenwoordig is het cryptocurrency valuta-handelsplatform over de hele wereld erg populair, inclusief Nederland. De crypto valuta waarop u kunt verdienen.

 • Miota. De optie die in 2015 verscheen en nog steeds de goedkoopste is. Het volume van kapitalisatie is 11 miljard, en de kosten van één munt zijn $ 0,27-0,28;
 • Bitcoin. De meest voorkomende crypto valuta van Nederland . Ontwikkeld in 2009 met de SHA-256 hash-functie. De waarde van de munt was 2 cent en nu 1BTC = $ 9300;
 • Ethereum. Een alternatief voor Bitcoin, dat in 2015 verscheen. Het voordeel van keccak-256, en de kosten zijn 1ETH = $ 180; 
 • Bitcoin SV. Een verbeterde versie van de meest voorkomende crypto valuta met een geavanceerde hash-functie ASIC S9. Prijs 1BSV = $ 90;
 • Litecoin. Goedkope valuta, beschikbaar voor de Nederlandse handelaren sinds 2013. De hoeveelheid kapitalisatie is $ 2,5 miljard en de prijs van één munt is $ 52-56; 
 • Tron. De jonge valuta die in 2016 verscheen. De totale kapitalisatie is 5 miljard dollar en de koers van 1 munt is 5 cent; 
 • Stellair. Een andere optie is populair bij handelaren in Nederland. Vanwege de lage kosten (1XLM = 6-8 cent) kunt u winstgevende transacties met grote bedragen uitvoeren; 
 • Bitcoin contant. Het verscheen in 2015 als alternatief voor te dure bitcoin. De totale kapitalisatie is 12 miljard. De valuta gebruikt de SHA-256 hash-functie en de prijs is 1BCH = $ 210; 
 • Binance-munt. Het verscheen in 2017 op de markt, maar is nu al populair geworden bij handelaren in Nederland. De koers van vandaag is 1BNB = $ 19.
Elke klant is belangrijk
Elke klant is belangrijk

Crypto valuta-handelsplatform in Nederland - Cryptocurrency kopen

Het crypto valuta-platform van IQ Options is niet gemaakt vanwege zijn betrouwbaarheid, maar vanwege het brede scala aan verdienmogelijkheden voor handelaren. 

Een bedrijfscliënt kan verschillende opties kiezen:

 • Digitale opties. Transacties met een kleine winst, maar met minimaal risico;
 •   Handelen op koersverschil. Standaardprincipe: goedkoper kopen, meer verkopen;
 • CFD. De mogelijkheid om winst te maken door een relatieve valuta te kiezen.  

Bovendien biedt IQ Option gebruikers hun geld waarmee ze grotere transacties kunnen afsluiten. De standaard hefboomwerking van de IQ Option is 1: 5, maar voor sommige crypto valuta zijn andere voorwaarden van toepassing.

Type Crypto valuta Nederland hefboomwerking
Bitcoin 01:10
Ethereum 1: 5
BitcoinSV 1: 3
Litecoin 1: 5
BitcoinCash 1: 5
Miota 1: 5
Stellar 1: 3
Tron 1: 5
BinanceCoin 1: 5

Veel gestelde vragen over crypto valutahandel

Alleen een professional kan succes en financiële onafhankelijkheid bereiken. 

Dit betekent dat u alle aspecten moet kennen voordat u begint met handel crypto valuta. Dit artikel helpt u antwoorden op belangrijke vragen te vinden en alle nuances van het proces te begrijpen.

We zorgen voor de beste voorwaarden voor uw eerste stappen
We zorgen voor de beste voorwaarden voor uw eerste stappen

Wat is een crypto valuta?

Crypto valuta is een materie dat geen equivalent heeft. Het bestaat alleen in digitale vorm, dus u zult geen bankbiljetten of munten zien. Maar dankzij het gemak van transacties, betrouwbaarheid en snelheid van verwerkingshandelingen, zijn dergelijke valuta's erg populair geworden in de moderne wereld. Een dergelijke populariteit heeft tot een hoge koers geleid - de duurste crypto valuta worden gewaardeerd op duizenden dollars per munt.

Virtuele valuta - een soort digitale valuta, meestal beheerd door de oprichters, die wordt gebruikt en geaccepteerd door leden van een bepaalde virtuele gemeenschap. Het belangrijkste verschil van crypto valuta is dat het speciale coderingsalgoritmen gebruikt die een hoog beveiligingsniveau bieden.

Digitale valuta is een term die alleen in digitale ruimte wordt gebruikt. Crypto valuta is daarom een ​​digitale valuta, maar met extra functies. Ze gebruiken speciale crypto grafische algoritmen (hash-functies) die een hoge mate van bescherming bieden tegen hacking en diefstal.

Het juiste antwoord is ja. Crypto valuta is een digitale valuta omdat het geen bankbiljetten of munten heeft. Tegelijkertijd is dit een speciaal soort hash-functies die helpen om hacking en diefstal effectief te weerstaan. Vanwege deze en hoge transactieverwerkingssnelheid zijn crypto valuta een populaire en handige manier om geld over te maken.

De crypto valutamarkt is een uiterst handig hulpmiddel dat wordt gebruikt door een handelaar uit Nederland. Hier kan hij de huidige waarde van elke valuta, wisselkoers vinden, het benodigde bedrag kopen of verkopen. Dankzij dit kunt u de situatie vóór elke transactie zorgvuldig analyseren en de juiste voorspelling maken.

De kosten van crypto valuta in de wereld en Nederland hangen van veel factoren af. It:
• Nieuwsachtergrond. Nieuws over sancties of voordelen kan de koers verlagen of verhogen; 
• Populariteit. Hoe hoger de rating van crypto valuta, hoe hoger de waarde; 
• De opkomst van concurrenten. Dit veroorzaakt klantverloop en kostenreductie; 
• Beveiliging. Het gebruik van geavanceerde beveiligingsalgoritmen verhoogt de waarde van crypto valuta. In het geval van hacking of diefstal daalt het vertrouwen in de valuta, evenals de koers.

Om een ​​winstgevende deal te sluiten, is het noodzakelijk om elke situatie zorgvuldig te analyseren. Bekijk het advies van professionele handelaren, ontdek welke sancties of commissies zijn gepland voor een bepaalde crypto valuta. Voer een vergelijkende analyse uit. Een evenwichtige beslissing wil u helpen een deal te maken met maximale winst.

Crypto valuta kan op verschillende manieren worden gekocht:
• Blockchain. Een eenvoudig proces van kopen en verkopen, maar de aanwezigheid van een extra commissie; 
• Crypto valuta-uitwisseling. Geweldige keuze en gemak, maar een lange transactieverwerkingstijd;
• Mobiele app: een betrouwbare methode om voordelig te kopen. Maar een kleine selectie van crypto valuta. 

CFD's - contracten voor verschil. Een IQ Option-client uit Nederland selecteert een geschikt valutapaar en voorspelt hoe de waarde van de ene crypto valuta ten opzichte van de andere zal veranderen. Als hij de juiste beslissing heeft genomen, wordt de transactie afgesloten met winst voor de handelaar.

Een gebruiker selecteert bijvoorbeeld het BTC / ETH-valutapaar. Vervolgens handelt een handelaar uit Nederland de situatie en voorspelt of de Bitcoin-koers zal stijgen of dalen ten opzichte van de Ethereum-koers. Als hij gelijk had en het percentage groeide met 10%, maakt hij winst.

In tegenstelling tot standaardbeurzen die volgens het ma-vr-schema werken, is het crypto valuta-handelsplatform IQ Option 24/7 geopend. Dit betekent dat een handelaar uit Nederland op elk moment geld kan verdienen. Handel in crypto valuta kan het belangrijkste type inkomsten of hobby zijn, dat extra inkomsten oplevert.

Om geld te verdienen met de IQ Option, moet u verschillende stappen ondernemen:
1. Registreer op de site; 
2. Koop crypto valuta op de beurs; 
3. Kies een geschikte transactieoptie (CFD, digitale opties, enz.); 
4. Analyseer de situatie en sluit een deal; 
5. Sluit de deal op tijd met maximale winst.

IQ Option biedt de handelaar alle opties. Hij kan de geselecteerde crypto valuta tegen een spotprijs kopen. Het is altijd belangrijk om de beste omstandigheden bij te houden. Vanwege de constante prijsverandering, kunt u meerdere transacties per dag afsluiten en kan de winst 90% bereiken.

De eerste deal maken op het IQ Option platform is uiterst eenvoudig. Het is noodzakelijk om klant van het bedrijf te worden, een crypto valuta te kopen en de juiste handelsmethode te kiezen. Vergeet niet dat informatie de belangrijkste component van succes is.

Dankzij moderne technologie en het IQ Option-bedrijf kunt u overal ter wereld geld verdienen. Het maakt niet uit waar de handelaar is: in de Verenigde Staten, China of Nederland. Het belangrijkste is dat u toegang hebt tot internet en een betrouwbaar handelsplatform.

Het IQ Option-platform is een plek waar u geld kunt verdienen. Het platform biedt mogelijkheden om te handelen op crypto valuta, verdienen op uitwisseling, valutaparen of digitale opties. Werk op elk gewenst moment, voer winstgevende transacties in, koop en verkoop crypto valuta hier.

Vandaag heeft een handelaar toegang tot vele handige mobiele applicaties die de snelheid en het gemak van een transactie garanderen. De meest populaire en betrouwbare zijn:
• Muntbasis;
• Crypto-trax; 
• Enjin-portemonnee; 
• Beleggen; 
• BTC-com; 
• BitWorth; 
• Xapo-portemonnee;
• Delta Portfolio Tracker;
• Cryptonaut; 
• Crypto Tracker.

Crypto valutahandel is een legale onderneming in bijna alle landen van de wereld. De enige uitzonderingen zijn landen als Ecuador en Afrika. China, India, Korea en Kazachstan hebben enkele beperkingen op de handel in crypto valuta geïntroduceerd. Maar handelaren uit Europa, waaronder Nederland, kunnen legaal grote sommen geld verdienen.

Ja, crypto valuta wordt gereguleerd door de nationale bank van Nederland. Alle bedrijven die crypto valutahandel of -wisselservices aanbieden, moeten in het register zijn geregistreerd. Het IQ Option-platform heeft een internationale licentie, wat betekent dat zijn activiteiten legaal zijn in Nederland.

Crypto valutahandel is volledig legaal in Nederland en schendt geen lokale wetgeving. Dit betekent dat u legaal veel geld kunt verdienen door crypto valuta te verhandelen met het IQ Option-platform.

Handelen in crypto valuta kan winst maken. Dit betekent dat het wordt beschouwd als een bron van inkomsten en wordt belast volgens Nederlands recht. Maar elk geval kan afzonderlijk worden beschouwd, afhankelijk van de hoeveelheid winst voor het jaar.

Als crypto valutahandel wordt vermeld als een bron van inkomsten voor een particuliere handelaar, wordt deze tegen een bepaald tarief belast.

Bedrag, EUR                    Percentage 1 en 2                    Bedrag van belastingen

0-25.000                            79% en 5,5%                              0,79 * 25000 = 19750
                                                                                                           19750 * 5,5% = 1086 EUR

25.000 tot 75.000        33% en 5,5%                              0,33 * 75000 = 24750
                                                                                                            24750 * 5,5% = 1361 EUR

75000                                 67% en 1,63%                             0,67 * 75000 = 50250
                                                                                                            50250 * 1.63% = 819 EUR

Sinds crypto valutahandel, volgens de Nederlandse belastingwetgeving, moet een handelaar dit aangeven in een belastingaangifte. Als de transactie voor het lopende jaar geen winst heeft opgeleverd, kan deze kolom leeg worden gelaten.

Volgens de Nederlandse belastingwetgeving moet de IQ Option handelaar inkomstenbelasting betalen, ook als deze is afgeleid van crypto valutahandel. Maar maak je geen zorgen, het belastingtarief is niet hoog - het is 1,63 - 5,5%, afhankelijk van de hoeveelheid winst.

Er zijn landen waar belastingbetalers hun verliezen als gevolg van crypto valutahandel kunnen afschrijven. Deze kolom is officieel opgenomen in de uitgavenpost voor Amerikaanse burgers. Maar IQ-Option handelaren uit Nederland hebben geen enkele mogelijkheid om een ​​kans of een verlies te zoeken bij het handelen op crypto valuta.

SIMPEL EN BETROUWBAAR
GELD OPNAME
PayPal
Neteller
Skrill
Mastercard
Visa
Sofort Direct