Begin vandaag de weg naar succes met bitcoin kopen via IQ Option

In de moderne wereld is het erg belangrijk om op de hoogte te blijven en het gevoel van nieuwe technologieën te voelen.

Bitcoin is een geweldig voorbeeld van hoeveel eigenaren miljonair zijn geworden met een minimale investering in bitcoin. Eén keer (in 2009) kostte een munt slechts een paar cent, maar vandaag kun je bitcoin kopen voor minimaal $ 9.000. Wanhoop niet, je hebt nog steeds de mogelijkheid om te profiteren van deze populaire cryptocurrency. Tegenwoordig heeft elke gebruiker uit Nederland toegang tot internet en kan hij altijd en overal beginnen met handelen. U hoeft alleen maar een platform van hoge kwaliteit te kiezen dat de meeste voordelen biedt. Het antwoord hierop is IQ Option.

Leader-principe

Volgens de informatie uit 2019 overschreed het transactiebedrag van IQ Option $ 350 miljoen. 

Dit is een indicator om te bevestigen dat het een van de leiders is, in het segment. Maar het platform is een jong bedrijf - de dienst werd in 2013 geregistreerd op het eiland Saint Vincent en de Grenadines. Vandaag de dag zijn de gebruikers van de site echter meer dan 40 miljoen mensen. Eenvoudige succesregels helpen de moeilijke strijd om leiderschap met andere bedrijven te winnen: "de klant van het platform moet worden beschermd, tevreden zijn en eerlijk geld kunnen verdienen." Een zorgvuldige benadering van functionaliteit, veiligheid en ergonomie heeft het mogelijk gemaakt om populariteit te winnen bij traders en een uitstekende reputatie te creëren.

Begin met het kopen van bitcoin bij een trader die voor de klant zorgt
Begin met het kopen van bitcoin bij een trader die voor de klant zorgt

Elke IQ Option gebruiker blijft tevreden

Natuurlijk kan de Bitcoin trader elke service kiezen die vandaag beschikbaar is - er zijn tientallen verschillende platforms en platforms op internet. 

Maar hij zal de juiste beslissing nemen als hij IQ Option als partner kiest. 

Omdat dit bedrijf altijd meer biedt dan zijn concurrenten.

Reputatie

Er zijn veel positieve beoordelingen van de site op internet. Bovendien kunt u op thematische forums de meningen lezen van echte klanten die over de sterke punten van het bedrijf zullen praten. En dit zijn geen nep berichten - zoveel mensen kunnen namelijk geen ongelijk hebben. Vandaag zijn meer dan 40 miljoen klanten geregistreerd op de IQ Option website.

Fraudebescherming

Niemand wil het slachtoffer worden van een zwendel of cybercrimineel, toch? 

Daarom biedt de IQ Option service zijn klanten een hoge mate van bescherming. Voor de veiligheid wordt het moderne SSL 3.0-protocol gebruikt met complexe dynamische 256-bit code. Dit cijfer is bijna onmogelijk te kraken, dus de hacker krijgt geen toegang tot uw gegevens (persoonlijke informatie, transactiegegevens, creditcardwachtwoorden, enz.). We raden ook aan om de "Algemene voorwaarden" en "Privacybeleid" -documenten te lezen voor meer informatie (link onderaan de site).

Licenties

De wet overtreden is voor niemand toegestaan. De onderneming IQ Option heeft alle benodigde licenties, werkt officieel onder de internationale toezichthouder en betaalt belastingen. Daarom is uw winst legaal en handel - een legitiem beroep.

Handige registratie

Elke gebruiker kan de eerste stap naar financieel succes zetten met slechts € 10 op zijn account. De registratieoptie is beschikbaar voor alle volwassen gebruikers en is gratis. U hoeft alleen maar naar de officiële website te gaan en een paar minuten te besteden om persoonlijke gegevens te verstrekken en akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van het bedrijf.

Handig gebruik

De officiële pagina van het bedrijf is ontwikkeld door professionele ontwerpers en programmeurs. Optimale gebruikservaring helpt u snel het juiste gedeelte te vinden en te beginnen met bieden, zelfs voor gebruikers die geen grote computerervaring hebben. Bovendien heeft de pagina verschillende taalversies, waardoor handelen zo eenvoudig mogelijk is.

Enkele honderden activa

Ja, een Bitcoin trader krijgt toegang tot een groot aantal activa. Elke klant kan de tool kiezen die hij leuk vond. De gebruiker beschikt over populaire valuta's, valuta paren, cryptocurrencies (inclusief bitcoin kopen), aandelen, grondstoffen, edele metalen, enz. U kunt geld verdienen in het gebied waarover u de meeste informatie ontvangt.

Grote winst

Veel professionele traders op de site hebben van binaire opties handel de belangrijkste bron van inkomsten gemaakt. Dit werd mogelijk gemaakt dankzij de hoge winstgevendheid voor elke transactie en de snelle verwerking van teams.

Mobiele app

Handelen is nu beschikbaar op elke geschikte plek dankzij een hoogwaardige mobiele applicatie. Het programma is gratis te downloaden en werkt met alle moderne telefoons of tablets (iOS en Android). Goede optimalisatie en stabiele werking maken het mogelijk om een ​​uitstekende verbinding te bieden, zelfs met slecht internet bereik, wat handel zo gemakkelijk mogelijk maakt.

Demo-account

Deze optie is beschikbaar voor alle klanten van het bedrijf. Na het activeren van de demo-account worden 10.000 virtuele euro’s bijgeschreven op de account van de trader. Dit geld wordt gebruikt om transacties op het IQ Option platform te voltooien. Met deze aanpak kunt u verschillende strategieën proberen en de beste optie kiezen zonder echt geld te verliezen.

Gemakkelijke aanbetaling

Ter beschikking van de gebruiker de meest moderne, betrouwbare en handige betalingssystemen. 

IQ Option werkt samen met de banksystemen Visa, MasterCard, Maestro, e-wallets PayPal, Skrill, Neteller, WebMoney en Blockchain of CoinBase. De minimale storting is € 10. Bovendien wordt het geld binnen enkele minuten op de rekening bijgeschreven en hoeft de gebruiker geen commissie te betalen.

Betalingsverificatie

Voorzorgsmaatregelen zijn er die het risico elimineert dat fraudeurs winst krijgen, niet de klanten. Bij het opnemen van geld moet de trader een verificatieprocedure doorlopen. Hij verstrekt kopieën van documenten (paspoort of rijbewijs) aan beveiligingsmedewerkers. Het personeel van het bedrijf voert de analyse binnen 36 uur uit. 

Nu wordt de winst alleen uitbetaald aan geverifiëerde accounts met een bevestigde voor- en achternaam.

24 uur per dag werken

Het IQ Option-platform is 24/7 open in tegenstelling tot standaardbeurzen (Tokyo, New York, Londen). De uitzondering is de Forex-uitwisseling, die geopend is van maandag (0.00) tot vrijdag (24.00). Dankzij dit schema kan een bitcoin trader op elk gewenst moment verdienen, zelfs na de grootste verdienste.

Competities

Een uniek IQ Option aanbod waarmee u kunt concurreren met echte traders. 

Elke deelnemer koopt een startticket voor € 4-20 en ontvangt een aanbetaling van 1000 virtuele euro’s. Zijn taak is om de grootste winst te maken in de aangegeven periode. De prijzenpot van dergelijke toernooien kan € 20.000 bedragen, dus er is een kans om veel geld te verdienen met minimale investering in Bitcoin. Bovendien zijn er gratis toernooien met een goede prijzenpot.

De grote reeks instellingen

Handelen kan niet alleen effectief zijn, maar ook handig dankzij IQ Option. Elke gebruiker heeft de mogelijkheid om de signalen en indicatoren die hij nodig heeft aan de grafiek toe te voegen - de site biedt uitstekende aanpassingen en een goede set instellingen.

Geautomatiseerde handel

De gebruiker kan een speciaal programma verbinden dat 24/7 werkt - de IQ Option website biedt traders de mogelijkheid om bitcoin-winsten te realiseren. Een speciale robot met een groot aantal instellingen kan de meest winstgevende deals selecteren en aanbieden, ze met milliseconde nauwkeurigheid sluiten en geld verdienen zonder pauzes.

Premium-account

Nog een interessant aanbod voor klanten van IQ Option. De eigenaar van een premium-account krijgt geweldige kansen: om deel te nemen aan premium-toernooien, de hulp van een persoonlijke manager, transactieverzekering, een verhoogd percentage winst, prioriteit in de wachtrij voor het betalen van winst. Samen met een dergelijk platform krijgt een Nederlandse gebruiker altijd meer.

Informatiesectie

Dankzij een speciaal gedeelte op de iqoption.com website wordt u op de hoogte gehouden van het laatste handelsnieuws. De klant kan op de link onderaan de site klikken en toegang krijgen tot alle belangrijke informatie. Hier kunt u tips en verhalen lezen van professionele traders, een analyse van populaire strategieën en andere nuttige informatie. 

Op de hoogte blijven van succes is het motto van IQ Option klanten.

Maak een rekening aan en wordt een bitcoin-trader bij IQ Option
Maak een rekening aan en wordt een bitcoin-trader bij IQ Option

Bitcoin F.A.Q.

Wat is bitcoin?

Bitcoin is de eerste en meest populaire cryptocurrency gemaakt in 2009 door een groep ontwikkelaars uit Japan. Deze valuta werkt middels mijnen, waarbij transacties in het BTC-netwerk gebeuren via peer-to-peer basis (directe overdracht van middelen van de ene gebruiker naar de andere, zonder de deelname van derden en regelgevende autoriteiten in de vorm van banken, de staat, enz.).

De Bitcoin-cryptocurrency werkt op blockchain-technologie met behulp van de SHA-256 hashfunctie, waardoor het zich fundamenteel onderscheidt van alle eerder gecreëerde elektronische valuta's en betalingssystemen. De Bitcoin-prijs in blockchain (BTC) is niet gebonden aan fysieke activa of "officiële" fiat-valuta's. De prijs van een BTC digitale munt wordt alleen gereguleerd door marktaanbod en -vraag, vergelijkbaar met goud.

De kosten van één munt begin 2009 waren enkele centen, maar al in 2012 steeg de prijs naar € 20.000. Zo'n grote vraag naar een munt was te wijten aan de lijst met voordelen die Bitcoin biedt.

• Gebrek aan controle. Miljoenen computers die bitcoins ontginnen, maken deel uit van het systeem. Niemand heeft de mogelijkheid om de voorwaarden aan cryptocurrency-bezitters te bepalen en de bitcoin-prijs te beïnvloeden.

• Makkelijk te gebruiken. Het duurt ongeveer 5 minuten om een ​​BTC-portemonnee te maken die klaar is voor onmiddellijk gebruik. Er wordt u niets gevraagd, u hoeft geen cent te betalen. Bovendien duurt een transactie van Groot-Brittannië naar de Verenigde Staten enkele minuten, geen dagen (zoals bij standaard overschrijvingen).

• Anonimiteit en transparantie. Een bitcoin-portemonnee is volledig anoniem en tegelijkertijd volledig transparant. Maar de hele transactiegeschiedenis wordt opgeslagen op het bitcoin-netwerk.

• Veilige transacties. Transacties kunnen niet worden geannuleerd, bevroren, ingetrokken of geannuleerd tenzij de gebruiker een speciale unieke sleutel voor elke munt heeft.

Cryptocurrency verschijnt door de inspanningen van klanten die het gebruiken en rekenkracht toewijzen om alle transacties te verwerken. Bitcoin heeft geen transactieverwerkings-centrum, dus gebruikers nemen de taak op zich om computerprocessen aan te bieden. Voor het gebruiken van de middelen van hun computer, krijgen ze een strikt gedefinieerde hoeveelheid BTC. In totaal kunnen maximaal 3600 valutaeenheden per dag worden weergegeven.

U kunt de eerste cryptocurrency op verschillende manieren kopen (behalve voor mining):

• Bitcoin kopen op de cryptocurrency-beurs. Het biedt een goede koers, maar de transactieverwerkingstijd kan lang zijn;

• Blockchain. Een speciaal programma met een handige interface en een goed lesmateriaal.

Een valuta die niet wordt ondersteund door traditionele bronnen en in staat is zichzelf te reproduceren door de uitvoering van bepaalde programma's op de computers van netwerkgebruikers, zal onmiddellijk worden afgeschreven.

Om dit te voorkomen, is een kunstmatige beperking gecreëerd die voorkomt dat het aantal Bitcoins ter wereld meer dan 21 miljoen wordt. Al deze miljoenen zijn financiële transacties op het netwerk die op betrouwbare wijze worden voorzien van computermogelijkheden. Tot op heden zijn 14 miljoen gedelfd. Vanwege de constante complicatie van het mijnalgoritme, wordt de nieuwste Bitcoin uitgegeven in 2140.

Het IQ Option platform biedt gebruikers uit Nederland een groot aantal mogelijkheden om te verdienen aan cryptocurrency en de bitcoin-winst te behalen.

• Forex markt. Internationale valuta beurs, waarbij de gebruiker verdient middels speculatie. Het basisprincipe is om de situatie te voorspellen en het laagste punt van de muntwaarde te bepalen. Op dit moment moet u Bitcoin kopen en tegen een hoger tarief verkopen;

• Binaire opties. Deze optie heeft een hogere winstmarge maar biedt grotere risico's. Er zijn veel strategieën (Call / Put, Touch / No-Touch, In / Out, Spread, Turbo-opties, Digital-opties) die de trader kan gebruiken om succes te behalen.

De eerste factor. De Nederlandse wet erkende Bitcoin als wettelijke valuta. Dit betekent dat munten kunnen worden gebruikt om te betalen voor goederen, diensten en om te handelen voor winst. De tweede factor is dat IQ Option alle benodigde licenties heeft en wettelijk in Nederland actief is. Daarom kan elke klant veel geld verdienen op de IQ Option-website, zonder bang te zijn de wetten van het land te overtreden.

SIMPEL EN BETROUWBAAR
GELD OPNAME
PayPal
Neteller
Skrill
Mastercard
Visa
Sofort Direct