IQ Option demo-account

Als u serieus wilt verdienen met aandelen, raden we u aan de tijd te nemen om te leren hoe u dit kunt doen met een gratis demo-account van IQ Option. De demo-account is risicovrij en maakt geen gebruik van real-life fondsen. Elke IQ Option client heeft toegang tot een aanvullende demo-account van $10.000.

Waarom is een gratis demo-account zinvol?

Een van de eenvoudigste methoden om aandelen, grondstoffen en valuta te verhandelen is met aandelen. Als uw strategie en prognose goed zijn, en de prijs van het item dat u kiest in de goede richting beweegt.

Problemen doen zich voor wanneer een trader niet altijd deugdelijke beslissingen neemt, wat veel moeilijker is dan het lijkt. Het vergt veel oefening om succesvol te worden.

Bij IQ Option kennen we de meest voorkomende valkuilen van beginnende traders en bieden we klanten de mogelijkheid om hun vaardigheden aan te scherpen voordat ze de wereld van de handel induiken.

Het bedrijf heeft ook een team van experts aangesteld om ervoor te zorgen dat hun klanten volledige ondersteuning krijgen tijdens het gebruik van de demo-account en beschikken over alle kennis en tools die ze nodig hebben voordat ze de echte markt betreden.

 

 

Aandelen demo

Het gratis demo-account werkt precies zoals de echte, waardoor beginnende handelaren de mogelijkheid hebben om het systeem van tevoren te testen. Het is van vitaal belang voor traders om vertrouwd te raken met verschillende handelstechnieken voordat ze hun eigen geld beleggen.

Een van de voordelen van de demo-account is een kans om verschillende technische analysehulpmiddelen te gebruiken, zoals candlestick-grafieken, Fibonacci retracements, pivot-punthandel, enz. Vertrouwd raken met gespecialiseerde technieken en geheimen met absoluut geen risico's, maakt het leerproces leuker. Oefenen op een volledig functioneel demoplatform, terwijl het ook mogelijk is om handelsresultaten te vergelijken op basis van fundamentele versus technische analysestrategie, levert indrukwekkende resultaten op.

Zijn de offertes echt?

Ja, alle offertes voor uw demo-account zijn de exacte kopie van de offertes die voor echte accounts worden gebruikt en 100% echt. In dit opzicht verschilt de handel met een demo-account niet van het handelen op een echte account. Deze aanpak zal nieuwe traders helpen om de juiste houding uit te werken en volledig gewend raken met de bedrijfsmethoden, regels en voorschriften voor de handel in aandelen.

Open gratis demo-account

IQ Option is een professioneel broker bedrijf dat de emotionele betrokkenheid begrijpt die bepaalde traders voelen ten opzichte van aandelen. We hebben het daarom voor traders mogelijk gemaakt om hun vaardigheden en strategieën op een demo-account te oefenen wanneer ze maar willen en ongeacht hun echte rekeningsaldo.

IQ Option heeft een stortingsbeleid van £10, wat uiteraard niet van toepassing is op demo-accounts. Het laatste kan zowel vóór als na het aanvullen van de echte account worden gebruikt. Eenmaal klaar om deel te nemen aan real-life operaties, kiezen veel traders ervoor om het account aan te vullen met de minimale storting en dan nog wat meer toe te voegen. Vergeet niet dat handelen met een demo-account een belangrijke stap is voor elke nieuwe trader.

SIMPEL EN BETROUWBAAR
GELD OPNAME
PayPal
Neteller
Skrill
Mastercard
Visa
Sofort Direct