IQ Option 4.0 Handelssoftware 

IQ Option-softwarepakketten hebben een grote metamorfose ondergaan. Ze zijn nu soepeler en nog aantrekkelijker. Alle verschillende interface-elementen zijn gebaseerd op WebGL, een technologie die complexe, driedimensionale afbeeldingen weergeeft in uw webbrowser. 

Gebruikersvriendelijke software voor een geoptimaliseerde handelservaring 

Hebt u er ooit moeite mee gehad om alle negen trading charts in één scherm te passen? We hebben dit probleem opgelost door Emscripten-technologie te implementeren in onze nieuwste handelsterminal, die de complexe codes naadloos overbrengt in desktoptoepassingen naar websites. 
 

Door de indrukwekkende verbetering van de gebruikersinterface is de IQ Option software vergelijkbaar met andere professionele handelssystemen voor desktops. Het is nu mogelijk om uit tientallen diagram locaties en configuraties te kiezen. Met onze nieuwste upgrade kunt u de grootte van elk browservenster onafhankelijk van elkaar vergroten of verkleinen. 

 

Bekijk twee jaar quotes geschiedenis

Hoe kunt u quotes in de handel analyseren als u geen historische gegevens kunt bekijken van de laatste dag, week of maand? Nauwkeurige quote-analyse is bijna onmogelijk zonder de benodigde gegevens en software. Daarom biedt de nieuwste versie van IQ Option u meer informatie over aandelen dan ooit tevoren. Bekijk historische koersen van de afgelopen twee jaar met de nieuw ontworpen applicatie. Voor het eerst biedt een van de beste handelssoftware u de mogelijkheid om offertes te analyseren en aandelen te kopen in hetzelfde venster, dankzij de nieuwe IQ Option handelssoftware. 

 

Kandelaars geven nu aandelen gegevens weer voor maximaal een maand 

Kandelaar analyse is nu eenvoudiger en uitgebreider dan ooit. De periode die wordt gebruikt voor het maken van kandelaars varieert nu van vijf seconden tot een maand - u kiest de schaal die geschikt is voor uw transacties. 

 

Technische analyse van activa gemakkelijker gemaakt met nieuwe indicatoren 

De IQ Option trading terminal is nu professioneler en gemakkelijker te analyseren. De nieuwste software bevat een reeks nieuwe en meer geavanceerde indicatoren, waaronder MACD, Parabolic Sar, Stochastic Oscillator en Awesome Oscillator. Er zijn meer technische analysemogelijkheden met IQ Option 4.0 dan ooit tevoren. 
 
 

Fibonacci lines 

Ondersteuning en weerstandslijnen zijn twee van de meest populaire analytische hulpmiddelen die worden gebruikt door handelaren die met aandelen werken. IQ Option 4.0 brengt trading-analyse naar het volgende niveau met behulp van Fibonacci Lines. Deze faciliteit definieert niet alleen de kracht van een trend met uiterste nauwkeurigheid, maar toont ook correctieniveaus van aandelen op een duidelijke en beknopte manier. 
 

Staafdiagrammen 

het opnieuw ontworpen staafdiagram (histogram) verbetert significant de analyse van langetermijntrends. IQ Option 4.0 bar charts take up less space than linear and area charts and provide the same information as candlesticks. Elke balk toont de openingsprijs van de onderliggende waarde, de slotkoers en de minimum- en maximumwaarden binnen de gedefinieerde periode. 
 

Snelle handelssoftware voor Mac en Windows 

Nieuwe IQ Option 4.0 software kan op uw bureaublad worden gedownload en geïnstalleerd. De client voor pc is geoptimaliseerd voor zowel Mac als Windows voor een naadloze werking. IQ Option maakt ook gebruik van platformonafhankelijke architectuur met OpenGI-technologie - dat ervoor zorgt dat de prestaties van het platform niet worden beïnvloed door de prestaties van uw computer. 
SIMPEL EN BETROUWBAAR
GELD OPNAME
PayPal
Neteller
Skrill
Mastercard
Visa
Sofort Direct