Download de IQ Option App

IQ Option is een geavanceerde applicatie waarmee mensen online met verschillende handelsinstrumenten kunnen werken. Snel reageren op gegevens en gebeurtenissen in real-time is absoluut essentieel bij online handelen. Daarom hebben we een app ontwikkeld voor alle populaire besturingssystemen - inclusief Windows voor pc, Mac OS, iOS en Android. We raden alle traders aan om de IQ Option app te downloaden om het meeste uit hun handel te halen.  Maakt u zich geen zorgen als de app niet beschikbaar is voor uw apparaat, omdat u nog steeds kunt handelen via de webinterface.

Kies uw apparaat om de IQ Option app te downloaden: 

Mobiele
 

Beoordeling van de IQ Option-app voor pc

Bekijk deze video beoordeling van IQ Option voor pc, die de belangrijkste functies van het platform behandelt.
 

Om te beginnen met het gebruik van het platform, kunt u beginnen met handelen met een demo-account. Als u denkt dat extra training nodig is na het overschakelen naar de echte account, kunt u op elk moment terugkeren naar de demo. 

 
Het IQ Option-desktopplatform is een bekroonde applicatie die zeer wordt geprezen door zowel professionele als beginnende traders. Maar neem het niet van ons aan - bekijk deze krachtige handelssoftware zelf. 
 
Verkrijg 13 verschillende technische analyse-indicatoren die moving averages, MACD, Stochastic, Alligator, Parabolic SAR bevatten en leer deze te gebruiken met behulp van instructievideo's. Bekijk tot 9 diagrammen tegelijk op uw scherm. En geniet van onmiddellijke opnames naar een creditkaart. 
 
IQ Option is een in Europa gevestigde broker gereguleerd door CySEC. Om veiligheidsredenen worden beleggingsfondsen gescheiden gehouden van het geld van onze klanten. Alle VIP-klanten krijgen een persoonlijke accountmanager die hun taal spreekt.
 

IQ Option Mobile App voor iOS en Android 

Krachtige Android- en iOS-gebaseerde applicaties laten onze traders verbonden blijven met hun accounts, waar ze ook heen gaan. 
 
Bekijk deze korte video voor meer informatie over de IQ Option-app voor iOS en Android.
 
SIMPEL EN BETROUWBAAR
GELD OPNAME
PayPal
Neteller
Skrill
Mastercard
Visa
Sofort Direct